постоянно ми примигва на километража това което отчита километрите и другите работи
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с километража на 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gena_3 Покажи съобщениекаде мога да я направя тази диагностика.И ако не е тайна какво ще ми струваAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от gena_3 Покажи съобщениепостоянно ми примигва на километража това което отчита километрите и другите работиLast edited by zombiran; d.m.y г., 21:34.
Comment
-
питане до колегата zombiran какво ще рече шофьорската ел. конзола би ли пояснил малко по подробно и къде се намираLast edited by manol vasilev; d.m.y г., 19:42.
Comment
-
Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщениепитане до колегата zombiran какво ще рече шофйорската ел. конзола би ли пояснил малко по подробно и каде се намира
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеТова което ти се намира до дръжката на вратата отвътре. Конзолата за ел.огледалата и стъклата. Преди да се свали има един винт малко над джоба на вратата, който се намира най-долу на вратата, че той трябва да се развие преди да се извади конзолата. В конзолата има две платки и този мигащ проблем на километража идва със сигурност от горната платка.
Comment
-
Първоначално публикувано от jazzman Покажи съобщениеМигащия проблем може да идва от около 1000 неща включително и ако си смениш фабричния касетофон...затова не се хващайте за конзолата на вратата. Според мен даже тя е най-малко вероятния причинител на мигането, от всички възможни.
Comment
-
Първоначално публикувано от gena_3 Покажи съобщениецялата работа струва 30 леваAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеАми ще споделиш ли кое струваше 30лв и как е решен проблема,за да знаят и други колеги или е прекалено нахално да предоставиш решението и на други хора в нужда......0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment